Nieuws

  • VINYASA YOGA op de donderdag

    VINYASA YOGA op de donderdag

    VINYASA YOGA OP DE DONDERDAG 20:00 UUR DOOR ANGELA FRANK Vinyasa is een yo...

    Lees meer Meer nieuws
  • Zumba Fitness: elke les is een feest

    Zumba Fitness: elke les is een feest

    Wat is Zumba Zumba Fitness is een dance/fitnesstraining die wordt afgewissel...

    Lees meer Meer nieuws
  • Zumba reviews van leden

    Zumba reviews van leden

    Lees hier een aantal leuke reviews van leden die Zumba volgen! Zumba betek...

    Lees meer Meer nieuws
  • Kennismakingsdeal: Body Support

    Kennismakingsdeal: Body Support

    Danielle pakt sinds november het voedingsprogramma Body Support weer op aange...

    Lees meer Meer nieuws
  • Leuke bijbaan naast je studie?

    Leuke bijbaan naast je studie?

      LEUKE bijbaan naast je studie: Barmedewerker bij YOUR LIFE! Pe...

    Lees meer Meer nieuws
  • Zonnebank deal

    Zonnebank deal

    De dagen worden korter en dat betekent minder zonlicht. Wil je toch nog een z...

    Lees meer Meer nieuws
  • Suiker in de maak waarin geen calorieen zitten

    Suiker in de maak waarin geen calorieen zitten

    Een Duits bedrijf heeft een manier gevonden om suiker te verbouwen waarin gee...

    Lees meer Meer nieuws
  • De Rowing Challenge start weer! Doe je mee?

    De Rowing Challenge start weer! Doe je mee?

    De Rowing Challenge is een unieke roeicompetitie binnen de fitnessbranche. Va...

    Lees meer Meer nieuws
  • Nieuwe medewerker: Niels

    Nieuwe medewerker: Niels

    Even voorstellen! Ik ben Niels van Setten en sinds kort werkzaam bij YOUR LIF...

    Lees meer Meer nieuws
  • Nieuwe medewerker: Theo

    Nieuwe medewerker: Theo

    Mijn naam is Theo Arapoudis en ik ben 31 jaar oud. Sport is van jong af aan m...

    Lees meer Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: YOUR LIFE sportsclub gevestigd aan de Industrieweg 4, 2254 AE in Voorschoten. KvK-inschrijfnummer: 28118017 met NL818528965B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@yourlife.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom YOUR LIFE sportsclub te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van YOUR LIFE sportsclub en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt YOUR LIFE sportsclub samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@yourlife.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • VINYASA YOGA op de donderdag

    VINYASA YOGA op de donderdag

    VINYASA YOGA OP DE DONDERDAG 20:00 UUR DOOR ANGELA FRANK Vinyasa is een yo...

    Lees meer
  • Zumba Fitness: elke les is een feest

    Zumba Fitness: elke les is een feest

    Wat is Zumba Zumba Fitness is een dance/fitnesstraining die wordt afgewissel...

    Lees meer
  • Zumba reviews van leden

    Zumba reviews van leden

    Lees hier een aantal leuke reviews van leden die Zumba volgen! Zumba betek...

    Lees meer
  • Kennismakingsdeal: Body Support

    Kennismakingsdeal: Body Support

    Danielle pakt sinds november het voedingsprogramma Body Support weer op aange...

    Lees meer
  • Leuke bijbaan naast je studie?

    Leuke bijbaan naast je studie?

      LEUKE bijbaan naast je studie: Barmedewerker bij YOUR LIFE! Pe...

    Lees meer
  • Zonnebank deal

    Zonnebank deal

    De dagen worden korter en dat betekent minder zonlicht. Wil je toch nog een z...

    Lees meer
  • Suiker in de maak waarin geen calorieen zitten

    Suiker in de maak waarin geen calorieen zitten

    Een Duits bedrijf heeft een manier gevonden om suiker te verbouwen waarin gee...

    Lees meer
  • De Rowing Challenge start weer! Doe je mee?

    De Rowing Challenge start weer! Doe je mee?

    De Rowing Challenge is een unieke roeicompetitie binnen de fitnessbranche. Va...

    Lees meer
  • Nieuwe medewerker: Niels

    Nieuwe medewerker: Niels

    Even voorstellen! Ik ben Niels van Setten en sinds kort werkzaam bij YOUR LIF...

    Lees meer
  • Nieuwe medewerker: Theo

    Nieuwe medewerker: Theo

    Mijn naam is Theo Arapoudis en ik ben 31 jaar oud. Sport is van jong af aan m...

    Lees meer

Contact

YOUR LIFE sportsclub
Industrieweg 4
2254 AE Voorschoten

071 561 19 06
  • Zumba Fitness: elke les feest

    Zumba Fitness: elke les feest

    Wat is Zumba Zumba Fitness is een dance/fitnesstraining die wordt afgewisseld met langzame en snelle ritmes en bewegingen. ...

    Lees meer
  • BODYATTACK verleg je grenzen

    BODYATTACK verleg je grenzen

    BODYATTACK is een van de oudste LES MILLS programma’s en werd in 1997 – 1998 wereldwijd gelanceerd. YOUR LIFE Sport...

    Lees meer
  • Pilates, sterk en soepel!

    Pilates, sterk en soepel!

    Pilates, sterk en soepel! In deze tijd waarin de fitnessindustrie steeds weer nieuwe trends bedenkt, heeft de pilatesmethode...

    Lees meer
  • TIKKIE BIJ! Indoor cycling

    Indoor cycling

    Indoor cycling, wat is daar nu zo leuk aan? Jolanda, al jaren lid van YOUR LIFE weet het wel.  Dat ik mijn vrije tij...

    Lees meer
  • BODYCOMBAT maakt je fitter

    BODYCOMBAT maakt je fitter

    BODYCOMBAT: de op martial-arts geïnspireerde workout die jou fitter gaat maken! Werk jij, enkele dagen per week, je train...

    Lees meer
  • Krachtsport voor iedereen

    Krachtsport voor iedereen

    Krachttrainen lijkt vaak alleen aan mannen besteed. Maar dat is jammer, want iedereen heeft er profijt van.  Deze vorm van tra...

    Lees meer
  • Beter dan je denkt

    Beter dan je denkt

    Er lijken zoveel producten te bestaan die ongezond zijn. We willen dit eens omdraaien: wat zijn 5 producten die beter zijn dan ...

    Lees meer
  • Slik jij al vitamine D

    Slik jij al vitamine D

    De dagen worden korter en de zon laat zich steeds minder zien. Je voelt je lusteloos, je komt lastiger uit je bed en hebt last ...

    Lees meer
  • Home made granola

    Home made granola

    Vaak is de krokante muesli die je in de supermarkt koopt, te zoet of er zitten ingrediënten in die jij juist net niet lekk...

    Lees meer
  • 6 tips om het sporten na de vakantie op te pakken

    Sporten na de vakantie 6 Tips

    6 tips om het sporten na de vakantie op te pakken Voor velen van ons is de vakantie weer voorbij. Vaak zijn de zomermaanden ...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.