Nieuws

  • De Milon Cirkel: pijnvrij & gezond leven door de juiste bewegingen

    De Milon Cirkel: pijnvrij & gezond leven door de juiste bewegingen

    Ook een pijnvrij en gezond leven leiden? Start nu bij YOUR LIFE in Voorschote...

    Lees meer Meer nieuws
  • Zomer rooster

    Zomer rooster

    SUMMERTIME Vanaf 1 juli hebben we een paar wijzigingen op het lesrooster door...

    Lees meer Meer nieuws
  • DANK, Django en Daan!

    DANK, Django en Daan!

      Onze Personal Trainers en voormalige fitness instructors Daan van Koo...

    Lees meer Meer nieuws
  • Active summer stempel actie

    Active summer stempel actie

    Ook deze zomer kun je weer meedoen met de active summer stempel actie. Ieder...

    Lees meer Meer nieuws
  • Paarden markt zaterdag 28 juli

    Paarden markt zaterdag 28 juli

    Zaterdag 28 juli is traditiegetrouw de paardenmarkt in Voorschoten. YOUR LIF...

    Lees meer Meer nieuws
  • NIEUW 1 SEPTEMBER: YOUR PT STUDIO

    NIEUW 1 SEPTEMBER: YOUR PT STUDIO

    voor personal training. Komende zomer worden squashbaan 3 en 4 omgebouwd tot ...

    Lees meer Meer nieuws
  • Club Cycle in de club

    Club Cycle in de club

    Vanaf 1 juli hebben we Club Cycle in onze club, Club Cycle is een indoor fiet...

    Lees meer Meer nieuws
  • BODYCOMBAT basic tijdelijk op rooster

    BODYCOMBAT basic tijdelijk op rooster

    Vanaf donderdag 28 juni gaat Maud gedurende een periode van acht weken een BO...

    Lees meer Meer nieuws
  • HOLIDAYCARD

    HOLIDAYCARD

      Draag je lidmaatschap gedurende jouw vakantie (minimaal 2 weken) ove...

    Lees meer Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: YOUR LIFE sportsclub gevestigd aan de Industrieweg 4, 2254 AE in Voorschoten. KvK-inschrijfnummer: 28118017 met NL818528965B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@yourlife.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom YOUR LIFE sportsclub te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van YOUR LIFE sportsclub en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt YOUR LIFE sportsclub samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@yourlife.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • De Milon Cirkel: pijnvrij & gezond leven door de juiste bewegingen

    De Milon Cirkel: pijnvrij & gezond leven door de juiste bewegingen

    Ook een pijnvrij en gezond leven leiden? Start nu bij YOUR LIFE in Voorschote...

    Lees meer
  • Zomer rooster

    Zomer rooster

    SUMMERTIME Vanaf 1 juli hebben we een paar wijzigingen op het lesrooster door...

    Lees meer
  • DANK, Django en Daan!

    DANK, Django en Daan!

      Onze Personal Trainers en voormalige fitness instructors Daan van Koo...

    Lees meer
  • Active summer stempel actie

    Active summer stempel actie

    Ook deze zomer kun je weer meedoen met de active summer stempel actie. Ieder...

    Lees meer
  • Paarden markt zaterdag 28 juli

    Paarden markt zaterdag 28 juli

    Zaterdag 28 juli is traditiegetrouw de paardenmarkt in Voorschoten. YOUR LIF...

    Lees meer
  • NIEUW 1 SEPTEMBER: YOUR PT STUDIO

    NIEUW 1 SEPTEMBER: YOUR PT STUDIO

    voor personal training. Komende zomer worden squashbaan 3 en 4 omgebouwd tot ...

    Lees meer
  • Club Cycle in de club

    Club Cycle in de club

    Vanaf 1 juli hebben we Club Cycle in onze club, Club Cycle is een indoor fiet...

    Lees meer
  • BODYCOMBAT basic tijdelijk op rooster

    BODYCOMBAT basic tijdelijk op rooster

    Vanaf donderdag 28 juni gaat Maud gedurende een periode van acht weken een BO...

    Lees meer
  • HOLIDAYCARD

    HOLIDAYCARD

      Draag je lidmaatschap gedurende jouw vakantie (minimaal 2 weken) ove...

    Lees meer

Contact

YOUR LIFE sportsclub
Industrieweg 4
2254 AE Voorschoten

071 561 19 06
  • TIKKIE BIJ! Indoor cycling

    Indoor cycling

    Indoor cycling, wat is daar nu zo leuk aan? Jolanda, al jaren lid van YOUR LIFE weet het wel.  Dat ik mijn vrije tij...

    Lees meer
  • BODYCOMBAT maakt je fitter

    BODYCOMBAT maakt je fitter

    BODYCOMBAT: de op martial-arts geïnspireerde workout die jou fitter gaat maken! Werk jij, enkele dagen per week, je train...

    Lees meer
  • Krachtsport voor iedereen

    Krachtsport voor iedereen

    Krachttrainen lijkt vaak alleen aan mannen besteed. Maar dat is jammer, want iedereen heeft er profijt van.  Deze vorm van tra...

    Lees meer
  • Beter dan je denkt

    Beter dan je denkt

    Er lijken zoveel producten te bestaan die ongezond zijn. We willen dit eens omdraaien: wat zijn 5 producten die beter zijn dan ...

    Lees meer
  • Slik jij al vitamine D

    Slik jij al vitamine D

    De dagen worden korter en de zon laat zich steeds minder zien. Je voelt je lusteloos, je komt lastiger uit je bed en hebt last ...

    Lees meer
  • Home made granola

    Home made granola

    Vaak is de krokante muesli die je in de supermarkt koopt, te zoet of er zitten ingrediënten in die jij juist net niet lekk...

    Lees meer
  • 6 tips om het sporten na de vakantie op te pakken

    Sporten na de vakantie 6 Tips

    6 tips om het sporten na de vakantie op te pakken Voor velen van ons is de vakantie weer voorbij. Vaak zijn de zomermaanden ee...

    Lees meer
  • Vochthuishouding

    Vochthuishouding tijdens sport

    Iedereen weet dat je voor / tijdens en na het sporten moet drinken om de vochthuishouding te reguleren. Maar wat drink je op we...

    Lees meer
  • Stretching

    Stretching

    Voor iedereen een bekend beeld voordat de wedstrijd of training begint; warmlopen en daarna (statisch) rekken (stretchen). En m...

    Lees meer
  • Tips voor op de loopband

    Tips voor op de loopband

    TIPS OM LOPEN OP DE LOOPBAND NOG LEUKER TE MAKEN Ongetwijfeld loop jij ook regelmatig met een heerlijke warming-up of cooling-...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.